Sex oral în timpul unui spectacol Cirque du Soleil, cu minori de faţă - VIDEO

Ultima actualizare:

    Captură video
Captură video

Scene incredibile la un spectacol Cirque du Soleil, din California, de pe 27 mai. Un bărbat şi o femeie au fost surprinşi în timp ce făceau sex oral chiar în sala de spectacol, informează Huffington Post.

În urma unei reclamaţii, Kallie Helwig şi Gerald Torello Jr. doi agenţi ai poliţiei de frontieră, au fost trimiși în concedii fără plată. Scena de sex a fost văzută de mai mulţi spectatori, dar şi de cei mici. Doi copii în vârstă de cinci ani se aflau în faţa cuplului, în timpul spectacolului.

"Le-am spus să înceteze şi i-am reclamat pentru că înteţineau relaţii sexuale orale în public. La ieşire am fost bătută, iar soţul meu a fost ameninţat cu moartea. Cei doi se aflau în stare de ebritate şi erau extrem de violenţi. Scena a fost vizibilă. Capul femeii se afla în poala lui. Capul şi mâna ei se mişcau în sus şi în jos. Îi făcea sex oral în public. Ar trebuie să fie demişi din funcţie şi acuzaţi", a declarat o spectatoarea care a depus reclamaţia.

În urma acestui incident, Kallie Helwig a primit o citaţie pentru comportament agresiv, iar Gerald Torello Jr. a fost reţinut pentru consum de alcool, potrivit informaţiilor poliţiei. S-a deschis o anchetă în aceast caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net