Serial Click!, episodul 2: 10 sfaturi de sex ca să "pasezi"Mondialul

Ultima actualizare:

    Fă sex cu soţul în pauza meciului!
Fă sex cu soţul în pauza meciului!

Fotbalul ucide romantismul! Doamnelor, urmăriţi serialul Click! care vă învaţă cum să-i daţi pe brazdă pe microbişti.

Dacă e meci la televizor, bărbaţii uită de tot şi toate şi încremenesc cu telecomanda în mână! Iată ce trebuie să facă doamnele pentru a avea parte de puţină atenţie. Serialul Click! sare în ajutorul sexului frumos care se plictiseşte îngrozitor în timpul Campionatului Mondial din Brazilia.

Statistic, în lunile iunie şi iulie cuplurile au parte de cea mai intensă viaţă sexuală de peste an. Nu şi atunci când este Campionatul Mondial de Fotbal. Cercetătorii britanici au descoperit că 72% dintre femei se plâng că au ajuns să dea banii pe jucării sexuale, pentru că masculii din bătătură nu mai au ochi decât pentru fotbal. Pentru a trece mai uşor peste această perioadă „neagră” din viaţa de cuplu, Click! vine în ajutorul doamnelor cu 10 sfaturi fierbinţi, care să încingă atmosfera în dormitor.

1 Schimbaţi lenjeria intimă cu un tricou de fotbal al formaţiei preferate a soţului.2 Echipa favorită conduce? Profitaţi de cele 15 minute de pauză. Bărbaţii fericiţi au o prestaţie impecabilă sub presiune.3 Convingeţi-l să bea un şpriţ în locul berii. O să îi vină gânduri sexy după meci.4 Mângâiaţi-l în zonele intime şi masaţi-i umerii în timp ce vorbiţi de fotbal. Îl excită asta!5 Parfumaţi sufrageria cu arome afrodisiace şi aprindeţi lumânări.6 Ieşiţi de la duş învelită doar în prosop. Renunţaţi la prosop când meciul e pe terminate şi „atacaţi”!7 Nu încercaţi să-l seduceţi în timpul meciului de la ora 22.00. Un bărbat obosit reacţionează violent!8 Sexul oral în timpul meciului e fantezia a peste 64% dintre europeni. Surprindeţi-l!9 Striptease-ul bate fotbalul! E timpul să vă puneţi în valoare!10 Încingeţi-l cu SMS-uri sexy. Când va ajunge acasă nu-i va arde de meci, va trece direct la fapte.

«Am făcut sex cu o femeie când soţul se uita la meci»

Îl cheamă Dylan Adamse, are 27 de ani, locuieşte în Londra şi face bani frumoşi pe perioada Campionatului Mondial. Meseria lui: escortă pentru doamnele neconsolate. Tânărul a declarat pentru „The Sun” că de la 12 iunie şi până în prezent a făcut peste 10.000 de lire sterline după ce a fericit 30 de soţii plictisite. „Am făcut sex cu o femeie în timp ce soţul ei era cu băieţii şi se uita la meciul Anglia-Italia. În 15 minute am făcut 200 de lire sterline”, a zis tânărul care nu mai face faţă solicitărilor.

Click! Spune

- doar 22% din femei se uită la meciurile de la Campionatul Mondial- doar 15% spun că le place fotbalul- 78% recunosc că le creşte pofta de sex în timpul Campionatului- 86% rămân nesatisfăcute sexual de partener- 63% din femei sunt enervate că bărbaţii lor uită să facă baie pe perioada Campionatului

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net