Şeful LG a stricat maşinile de spălat Samsung expuse la un târg ?

masina-spl.jpg

 Angajații LG au acceptat că plătească pentru patru maşini de spălat Samsung deteriorate
Angajații LG au acceptat că plătească pentru patru maşini de spălat Samsung deteriorate
Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Samsung Electronics îl acuză pe şeful diviziei de electrocasnice a LG Electronics că i-a deteriorat maşini de spălat expuse în magazine, înainte de salonul de aparatură electronică IFA din Berlin, Germania, şi a cerut procuraturii din Seul să investigheze, relatează Reuters.

Potrivit reclamației, angajați ai LG au distrus în această lună, în mod deliberat, maşini de spălat premium ale Samsung expuse în două magazine din Germania, înainte de salonul IFA.

"Este foarte neplăcut că Samsung a fost nevoită să solicite ca un director de rang înalt să fie investigat de procuratură, dar este inevitabil, întrucât am ajuns la concluzia că trebuie să aflăm originea incidentului", potrivit Samsung, citat de mediafax.ro.

LG a negat acuzațiile Samsung, explicând că uşile a două maşini de spălat au fost deteriorate, într-unul din magazine, pentru că modelul respectiv avea balamale slabe. Un purtător de cuvânt al LG a declarat că Jo Seong-jin, şeful diviziei de aparatură electrocasnică a companiei, este una dintre persoanele menţionate în cererea Samsung.

Loading...
 
 

Citește și

  • Într-o epocă în care filmele 3D sunt atât de obşnuite, apariţia primului telefon mobil cu display de acelaşi gen era doar o chestiune de timp. Samsung a luat faţa concurenţei şi a anunţat primul astfel de gadget.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1