Se însoară François Hollande?

Coperta Closer.jpg

Coperta Closer
Revista Closer a dat în vileag relaţia lor
Coperta publicaţiei

Eventualitatea unei oficializări a relaţiei dintre actriţa Julie Gaye şi preşedintele François Hollande este evocată nu numai în revista ”Closer”, ci şi în revista ”Ici Paris”. Ambele publicaţii spun că marele eveniment ar urma să aibă loc în august.

În confidenţele pe care le-a făcut pentru ”Parisien ”, şeful de stat francez, François Hollande (59 de ani), a dezminţit zvonrile că s-ar însura cu actriţa Julie Gaye (42 de ani). Idila lor a fost dezvăluită de ”Closer”, în luna ianuarie. Aceeaşi revistă, ca şi ”Ici Paris”, vorbesc în această săptămână de o clarificare a relaţiei lor la 12 iulie.

Se spune că preşedintele va ceda în cele din urmă presiunilor pe care i le-ar face Gayet, care nu vrea să treacă drept “femeia rea care a destrămat cuplul prezidenţial”.

“Va reuşi ea să-l convingă pe iubitul său refractor?”, se întreabă un journalist, care reaminteşte că Yves Azéroual, autor ul cărţii ”Passions d’État”, evocă în schimb “un concubinaj oficial”. “Closer” insistă că oficializarea va avea loc la Mougins sau la Château de Berrac, reşedinţa familiei Gayet.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1