A scăpat de noduli la sâni, dar a murit din cauza paracetamolului!

Ultima actualizare:

Desiree Phillips şi-a scos la începutul acestui an printr-o intervenţie chirurgicală nodulii mamari benigni. Doctorul ei i-a recomandat după operaţie un tratament care presupunea antibiotice şi paracetamol.

Din cauza durerilor zilnice, tânăra a decis, fără consulte un specialist, să ia mai multe pastile de paracetamol decât i s-a recomandat.

La nouă zile după operaţie, Desiree a fost transportată de urgenţă la spital din cauza durerilor cumplite. Atunci tânăra a aflat că suferă de insuficienţă hepatică.

Medicii au pus-o pe lista de aşteptare pentru transplant de ficat, însă femeia nu a mai rezistat. A murit pe 26 august, într-un spital din Birmingham.

"Probabil că a luat mai multe pastile decât trebuia. Totul părea a fi în regulă apoi, ca din senin, iubitul ei a găsit-o leşinată pe canapea", a declarat tatăl femeii, potrivit Daily Mail.

"Când am aflat că e la spital nici nu ne-a trecut prin cap că ar putea muri. Oamenii nu realizează că dacă iei mai multe pastile decât trebuie îţi e afectat ficatul. Pierzând-o aşa, ne-am pierdut şi o parte din suflet", a mai adăugat acesta.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net