S-a trezit cu cele trei iubite pe aeroport! A fugit ajutat de bunică

1410867857348_wps_11_cheating_charlie_fisher_w.jpg

Charlie a reuşit să umble cu trei fete în paralel
Foto: Facebook

Un tânăr din Marea Birtanie a fost pus într-o situaţie cel puţin neplăcută. Ajuns acasă, el s-a trezit pe aeroport cu toate cele trei iubite ale sale. Fetele ţipau "Mincinosule, mincinosule", iar tânărul a fugit ajutat de bunica lui.

Charlie Fisher, în vârstă de 20 de ani, se vedea în paralel, de şase luni, cu Becky, de 17 ani, Lizzie, de 19 ani şi o a treia fată care a preferat să rămână anonimă.

1410867857345_wps_10_cheating_charlie_fisher_w.jpg

Becky, Lizzie şi a treia fată l-au făcut de râs pe aeroport
Foto: Facebook

Băiatul se întorcea acasă din vacanţă şi de abia ieşise de la terminalul de Sosiri de pe aeroportul Luton, de lângă Londra, când a dat nas în nas cu cele trei. 

"Îl ştiam pe Charlie de trei ani, dar am început să ieşim împreună din martie. De la început am discutat că nu ne mai vedem cu alţi oameni. I-am spus că îl iubesc şi el mi-a spus că e îndrăgostit de mine, dar aveam suspiciuni. Nu mă lăsa să îi văd telefonul, stergea comentariile despre noi", a povestit Becky. 

Cu o seară înainte ca Charlie să plece ăn vacanţă, a primit un mesaj de la a treia iubită. Becky a citit mesajul, iar apoi a găsit-o pe fată pe Twitter. Cele două au vorbit şi au aflat că mai există cineva, Lizzie, pe care au găsit-o pe Facebook. 

1410867918103_wps_12_becky_connery.jpg

Charlie nu o lăsa pe Becky să umble cu telefonul ei şi ştergea toate comentariile de pe Facebook
Foto: Facebook

Împreună, cele trei au descoperit că Charlie folosea aceleaşi scuze, că trebuie să se vadă cu prieteni sau cu familia sa, pentru a se vedea cu toate. 

"Când ne văzut în aeroport, a rămas mut. M-a întrebat de ce i-am face aşa ceva. Nu îmi venea să cred că mi-a făcut aşa ceva timp de şapte luni", a povestit Becky.

Charlie a fugit repede cu bunica lui, care venise să îl ia. Fetele l-au urmat până în parcare. Bunica tânărului le-a cerut să îi spună de ce sunt nervoase pe nepotul ei, iar când a aflat, a dat pur şi simplu din umeri.

Acum fetele sunt prietene şi nu ştiu de ce au ales să fie cu Charlie de la bun început.  

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1