S-a măritat cu vedeta de carton

lauren-adkins.jpg

Lauren Adkins
Lauren Adkins (25 de ani) zice că e foarte fericită în braţele neînfricatului Edward Cullen

Mare e grădina lui Dumnezeu şi mulţi îi sar gardul! Lauren Adkins e atât de obsedată de „vampirul” Robert Pattinson, încât a făcut nuntă la Las Vegas cu replica lui de carton.

Lauren Adkins şi fiorosul Edward Cullen, din seria de succes „Twilight”, s-au „cunoscut” în urmă cu un an, într-un magazin de discuri. A fost dragoste la prima vedere. Iar obsesia pentru celebrul vampir a făcut-o pe tânăra de 25 de ani să-şi dorească să devină soţia replicii din carton a personajului interpretat de actorul Robert Pattinson (28 de ani). Lauren şi alesul inimii ei au zburat apoi la Las Vegas, unde şi-au unit destinele în celebra capelă de ceremonii „The Viva Las Vegas”, în faţa a 50 de invitaţi.

 

A avut 50 de invitaţi

lauren-adkins-nunta.jpg

Lauren Adkins invitati
La ceremonie au participat 50 de invitaţi

După ce au făcut schimb de jurăminte, mirii au sărbătorit cu şampanie şi tort. După petrecerea care i-a costat 3.250 de dolari (11.109 de lei), tinerii însurăţei au plecat direct în Los Angeles, unde şi-au petrecut luna de miere. Din păcate, „vampirul” din carton şi frumoasa lui soţie nu s-au bucurat prea mult de plajă şi de soare, dar s-au plimbat în fiecare seară sub clar de lună.

 

Ea «trăieşte» cu Bradley Cooper de jucărie

lauren-adkins-cu-bradley.jpg

Danielle Davis
Danielle are ajutor de nădejde în bucătărie

Danielle Davis, de 39 de ani, e foarte fericită cu replica din carton a actorului Bradley Cooper. Mamă a doi copii, femeia din New Jersey, Statele Unite, e îndrăgostită-foc de replica lui Bradley şi o ia cu ea peste tot. Fie că se uită la televizor, găteşte, merge la cumpărături sau la plimbare, starul din „Marea mahmureală” îi este mereu alături lui Danielle.

 

Loading...
 
 

Citește și