S-a bătut cu leopardul şi a scăpat

CLIIMA20120108_0062_1.jpg

Deşi fiara i-a smuls pielea de pe cap, bărbatul a continuat să lupte
Citeste tot despre: 

Imagini de groază în centrul oraşului indian Guwahati, în plină zi! Un leopard furios a atacat patru persoane. Un bărbat a reuşit să îi facă faţă luptând cu mâinile goale până când bestia a fost tranchilizată.

Fiara a intrat ieri într-una din casele aflate în zona rezidenţială Silphukhuri, din oraşul Guwahati, situat în nord-estul Indiei.

Un bărbat curajos care conducea o ricşă a sărit în ajutorul celor trei persoane din casă şi s-a luat la bătaie cu bestia.

Leopardul a fost tranchilizat şi dus la Grădina Zoologică

CLIIMA20120108_0063_1.jpg

Deşi fiara i-a smuls pielea de pe cap, bărbatul a continuat să lupte

Între timp localnicii au reuşit să scoată răniţii din casă. Cu o lovitură fulgerătoare leopardul i-a retezat o bucată din pielea capului conducătorului de ricşă, scalpându-l.

A încercat apoi să îl muşte de gât însă bărbatul s-a apărat lovind bestia cu pumnii. A urmat o ploaie de gheare care i-au zdrenţuit pielea braţelor şi pieptul.

Însă bărbatul nu s-a lăsat. După ce i-a aplicat cu ultimele forţe o lovitură puternică felinei, curajosul a fost tras şi el din casă.

După luptă, curajosul a fost dus la spital

CLIIMA20120108_0064_1.jpg

Deşi fiara i-a smuls pielea de pe cap, bărbatul a continuat să lupte

„Am fost şocaţi să vedem fiara în casa oamenilor. I-am scos repede pe răniţi şi aşteptam cu groază să vedem ce se întâmplă cu bărbatul care se lupta cu leopardul.

A fost incredibil! Deşi sângele curgea pe el, nu s-a lăsat până nu a fost în siguranţă. Apoi a venit poliţia şi a tranchilizat bestia", a povestit pentru Daily Mail, Nipu Das, un martor ocular.

Bărbatul a fost internat şi e în afara oricărui pericol. Leopardul a fost dus la Grădina Zoologică Assam.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1