Românca crucificată s-a lăsat legată pentru 300 €. Urma să fie plătită bine pentru partida de sex

Ultima actualizare:

    Podul sub care a  fost găsit cadavrul Andreei Cristina Zamfir
Podul sub care a fost găsit cadavrul Andreei Cristina Zamfir

Românca violată şi apoi crucificată în Italia ar fi acceptat să fie legată de clientul care a ucis-o pentru a primi mai mulţi bani. Potrivit presei italiene, Andreea Cristina Zamfir era prostituată şi ar fi urmat să primească de la criminal între 200 şi 300 de euro.

Potrivit medicului legist Beatrice De Fraia, moartea bietei Andreea a survenit duminică, 4 mai, spre miezul nopţii, sub podul de la periferia Florenţei. Agonia româncei a fost lungă, iar moartea a fost cauzată de o hemoragie internă, fiind sodomizată cu un baston. A fost găsită îngenuncheată, plină de sânge şi vomă în urma chinurilor cumplite pe care le-a îndurat în timp ce era violată cu bestialitate.

Un martor a povestit că ar fi auzit gemete în jurul orei 23.30, dar nu a chemat pe nimeni, gândind că provin de la animale. Lângă cadavrul Andreei s-au găsit mucuri de ţigări şi o sticlă goală de bere, de la care se speră să se obţină ADN-ul criminalului. Anchetatorii cred că Andreea se prostitua pe stradă. De altfel, presa italiană scrie, citând câteva femei care se prostituau în aceeaşi zonă, că românca ar fi fost de acord să fie legată de agresor, cu condiţia să primească mai mulţi bani. Se pare că tânăra urma să primească 200-300 de euro.

Poliţia caută  criminalul
Poliţia caută criminalul

Tânăra de 26 de ani a plecat împreună cu soţul ei în Italia, în urmă cu patru luni şi i-au lăsat pe cei doi copii ai lor la părinţii bărbatului. Până să plece în Italia, cei doi au locuit în Drobeta Turnu Severin. Andreea Cristina Zamfir era, însă, din Hunedoara, unde a locuit până în 2010. Vecinii îşi amintesc de ea şi sunt îngroziţi de ce a păţit fata.

„Locuia la etajul 4, cu un bărbat, şi tot timpul existau scandaluri. Avea o viaţă de coşmar, era bătută de concubinul ei şi alungată din casă. A plecat apoi de la el şi nu am mai auzit de ea, până azi", a povestit, pentru adevarul.ro, Maria.

Şi la Drobeta Turnu Severin e jale, de când rudele şi cunoscuţii Andreei au primit vestea. Sanda Manta, soacra tinerei, a mers, ieri, la primărie pentru a cere ajutor autorităţilor locale în asigurarea transportului trupului Andreei în ţară. Sunt prea săraci ca să-şi poată permite acest lucru. Mai mult, biata femeie se teme ca fiul său, de supărare, să nu-şi ia viaţa. „Fetiţa se duce la uşă şi strigă întruna: «Mama!»", a spus, pentru adevarul.ro, Sanda Manta.

Sandra Manta, soacra
Sandra Manta, soacra

"Mi-e teamă că, dacă s-a întâmplat cu nora ce s-a întâmplat, să nu facă ceva băiatul meu, să nu-şi ia viaţa", Sandra Manta, soacra.

Click! spune:

Anchetatorii cred că ucigaşul a atacat alte 9 femei în zonele Florenţa şi Prato în ultimii 10 ani. O prostituată italiană care a fost bătută şi crucificată sub acelaşi pod, dar a fost salvată de trecători, a povestit că a fost torturată ca şi românca. Ieri era programată autopsia româncei şi s-au făcut numeroase percheziţii, însă fără nici un rezultat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia comaneci tarom jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net