Regina Elizabeta a II-a Marii Britanii, în vizorul teroriştilor care ar fi ucis-o şi pe Prinţesa Diana

Ultima actualizare:

    Regina elisabeta a IIa (foto: reuters)
Regina elisabeta a IIa (foto: reuters)

Presa internaţională anunţă că viaţa suveranei britanice este pusă în pericol de o grupare croată a cărui lider este considerat şi autorul accidentului ce s-a soldat cu moartea Prinţesei Diana.

Membrii familiei regale sunt obișnuiți să trăiască cu ideea că ele sunt o ţintă viabilă pentru orice grup terorist care dorește să demonstreze iniţiativă . Securitatea s-a asprit ori de câte ori Regina Elizabeta sau oricare alți membri ai familiei regale fac apariții publice, conform  celebdirtylaundry.com.

Se pare că monarhul a dezvăluit apropiaţilor recent, rezultatele anchetei cerute de ea în cazul morţii Prinţesei Diana iar responsabil pentru moartea acesteia ar fi Boris, capul unei reţele specializate în trafic de arme. Convingerile politice şi militarea constantă a prinţesei împotriva armelor, a intervenit se pare peste interesele reţelei şi, astfel, şefii acesteia ar fi ordonat uciderea lui Lady Di.

După aflarea rezultatelor anchetei, Prinţul William a preluat iniţiativa şi a constituit o echipă care are ca scop urmărirea şi capturarea lui Boris. Aparent, acesta nu se mai ascunde în Bosnia, ci pe teritoriul Rusiei, acolo unde este protejat se pare de Vladimir Putin.

Ameninţările la viaţa Reginei s-au intensificat după alcătuirea acestei echipe, scrie presa din străinătate, dar se pare că Elizabeta a II-a a cerut în mod explicit ca această anchetă să continue, iar Boris să fie capturat, indiferent de urmările acestei decizii.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net