Rapperul Nelly a dat de necaz: poliţiştii au descoperit droguri şi arme în autocarul vedetei

Ultima actualizare:

    Nelly
Nelly

Autorităţile au descoperit marijuana, heroină şi o armă încărcată în autocarul rapperului Nelly, câştigător al unui premiu Grammy,  au declarat oficialii americani pentru Reuters.

Un membru din anturajul cântăreţului şi-a asumat responsabilitatea pentru obiectele găsite şi a fost reţinut de poliţişti ca urmare a acestui fapt, în timp ce alte persoane aflate în autocar, printre care şi Nelly, au fost, în cele din urmă, eliberate.

"Înţeleg că un membru al echipei mele a luat decizia nefericită de a aduce obiecte ilegale în autocarul nostru, ceea ce a dus la arestarea sa", a afirmat Nelly, joi, în cadrul unei declaraţii oficiale.

"Nici eu, nici altcineva din acest autocar nu am ştiut că va aduce aceste lucruri", s-a disculpat acesta.

Incidentul s-a petrecut în acelaşi loc în care cântăreţi faimoşi au fost reţinuţi pentru posesia unor substanţe aflate sub incidenţa legii, cântăreţi precum Snoop Dogg sau Fiona Apple, în timpul unei verificări de rutină. 

Purtătorul de cuvânt Rusty Fleming a declarat că "agentul le-a solicitat tuturor celor şapte persoane aflate în autocar să iasă din autovehicul. În urma verificării, s-au găsit 36 de pachete de heroină, o pungă de plastic de dimensiuni reduse în care se afla marijuana şi un pistol încărcat".

Membrul echipei lui Nelly care şi-a recunoscut vinovăţia, Brian Keith Jones, a susţinut că drogurile şi arma îi aparţineau, prin urmare a fost arestat.

Nelly, în vârstă de 37 de ani, al cărui nume real este Cornell Iral Haynes, s-a născut în Austin, Texas. A jucat în câteva filme, iar revista americană Billboard l-a numit, în anul 2009, unul dintre artiştii de top ai deceniului.

image
image
image
image
image
image
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net