A purtat, din greşeală, jucăria sexuală a tatălui drept brăţară

Ultima actualizare:
Sloane a povestit întâmplarea pe site-ul Reddit
Sloane a povestit întâmplarea pe site-ul Reddit

Cu toţii am făcut greşeli vestimentare de care am vrea să uităm. Dar nimeni nu se poate "mândri" cu o alegere la fel de proastă cu a unei internaute.

O utilizatoare a site-ului Reddit, care îşi spune sloanesteel, a povestit că într-o zi a găsit o brăţară din piele, cu ţinte, care s-a dovedit a fi inelul pentru penis al tatălui său, conform metro.co.uk.

Femeia a explicat că trecea printr-o perioadă în care purta multe brăţări de piele, accesorii din vinil şi pantaloni cu bretele. Sloane a văzut brăţara pe noptiera tatălui şi, deşi nu îşi amintea să o fi cumpărat, a luat-o gândindu-se că e a ei.


    Sloane a povestit întâmplarea pe site-ul Reddit Captură video
Sloane a povestit întâmplarea pe site-ul Reddit Captură video

"Era din piele neagră, cu ţinte şi puteai să o ajustezi pe încheietură. M-am gândit că e a mea, doar că am pus-o în alt loc", a scris femeia. 

La cină, tatăl ei a observat ineditul accesoriu: "Eram în mijlocul mesei, când tata a văzut brăţara, şi-a scuipat mâncarea din gură şi m-a întrebat, nervos «De unde ai brăţara aia?»"

Sloane a pus-o la loc şi nu s-a mai gândit la ea, până când a dat peste un film XXX în care protagonistul purta un accesoriu similar în jurul penisului său. De abia atunci, femeia şi-a dat seama de gafa ei. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net