Protest în sânii goi în faţa bisericii! Babele se crucesc, moşii filmează cu mobilul - FOTO

Citeste tot despre: 

Mai multe activiste au protestat cu bustul gol, vineri, la Moscova faţă de fraudarea alegerilor parlamentare în urma cărora a ieşit câştigător partidul premierului Vladimir Putin. Mitingul a avut loc în faţa Catedralei Iisus Mântuitorul din capitala rusă.

Câteva militante ale organizaţiei FEMEN au înfruntat frigul de la Moscova (temperaturile au coborât sub zero grade) în sânii goi, doar pentru a atrage atenţia asupra neregulilor petrecute la alegerile parlamentare din 4 decembrie din Federaţia Rusă.„Noi îi susţinem pe cei care au ieşit în stradă, noi susţinem o opoziţie căreia nu-i este frică”
, a strigat una dintre activiste.

Trecători miraţi şi agenţi de pază cu iniţiativă

Mai multe femei în vârstă au privit protestul inedit şi au întrebat dacă tinerele activiste sunt plătite pentru această formă de protest. În schimb, bărbaţii le-au privit cu ochi ceva mai buni pe protestatare şi nu s-au sfiit să le filmeze cu telefonul mobil.În final, agenţii de pază ai catedralei au demonstrat spirit de iniţiativă, au preluat controlul asupra situaţiei şi le-au acoperit pe tinerele militante cu nişte mantale.


Loading...