Prostituată româncă, ucisă la bordel

lilly.jpg

lilly
Lilly a fost găsită zăcând în pat fără suflare
Poza de prezentare a româncei

Lilly, o româncă de 25 de ani care se prostitua în bordelul „Rotes Haus” din Osnabrück, oraş situat la circa 100 kilometri de Dortmund, Germania, a fost înjunghiată mortal recent. Crima a fost înfăptuită de un client, informează ziarul “Bild”.

Ucigaşul a venit cu o pălărie de cowboy pe cap şi o pungă de plastic albă în jurul orei 20.15 la bordel. Între 10 şi 20 de clienţi aşteaptă în fiecare seară clienţi la Rotes Haus. Criminalul a ales-o pe Lilly, o româncă blondă.

“Venise pentru prima oară aici”, a spus un angajat al bordelului. Amândoi s-au învoit repede şi s-au retras împreună într-o cameră. După ce a trecut o jumătate de oră, colegele au început să se îngrijoreze. Prostituatele din „Rotes Haus” nu stau cu un client atât de mult timp. Una dintre ele s-a dus să vadă ce se întâmplă şi a primit un şoc. Lilly zăcea fără suflare în pat. Ucisă!

bordelZoom
Bordelul în care a avut loc crima

Anchetatorii bănuiesc că ucigaşul a venit din afara localităţii. Gara este situată la numai 50 de metri de bordel. Au avut dreptate. Între timp, poliţiştii au înhăţat un solicitant de azil din Maroc de 22 de ani. El şi-a recunoscut fapta.

loading...
Loading...