Profu’ de ştiinţe s-a mutat în tomberon

24-peglob-1.jpg

Jeff Wilson n-a renunţat la slujba de profesor, chiar dacă spaţiul îngust nu-i permite să aibă un birou
Foto: Photoland/Caters

Locuinţa unui profesor american a devenit cea mai mică din lume. Asta pentru că Jeff Wilson trăieşte de aproape un an într-un tomberon de trei metri pătraţi.

Jeff Wilson nu şi-a pierdut minţile şi nici nu trece printr-o perioadă grea din viaţă. Decan al Facultăţii de Ştiinţe din Austin, Texas, americanul şi-a vândut toată agoniseala de o viaţă şi a rămas doar cu cele trebuincioase pentru viaţa modestă din tomberon. Profesorul universitar, cu o vârstă puţin peste 40 de ani, locuieşte singur-cuc într-un container de trei metri pătraţi, de aproape un an. Şi-a ales cea mai amărâtă pubelă din oraş şi s-a hotărât să se mute în ea.

După ce şi-a vândut casa de peste 200 mp, s-a mutat cu chirie într-un apartament de 45 mp. Bărbatul şi-a vândut apoi toate hainele şi mobila de care nu avea nevoie cu numai un dolar.

Acolo, în tomberon, şi-a amenajat un dormitor, care-i serveşte şi ca bucătărie, şi ca birou. „Casa mea este cea mai mică şi bine pusă la punct locuinţă construită vreodată şi este situată în campusul Universităţii Huston-Tillotson”, povesteşte mândru Jeff. Cu timpul, şi-a instalat aer condiţionat, panouri solare pentru lumină şi chiar o toaletă. Deşi iarna degeră de frig, iar vara moare de cald, Jeff are de gând să mai locuiască aşa cel puţin doi ani de zile.

24-peglob-2.jpg

„Locuinţa” bărbatului e situată într-un campus universitar
Foto: Photoland/Caters

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1