A produs 652 de litri de lapte în doar 9 luni

Ultima actualizare:
Alicia a fost  omologată de Guinness
Alicia a fost omologată de Guinness

Alicia Richman, din Granbury, Texas, a fost omologată de experţii Guinness drept cea mai productivă mamă a tuturor timpurilor după ce a donat 326 de litri de lapte în doar 9 luni. Recordul precedent a fost de doar 200 de litri.

„Ce să fac cu atâta lapte?! Simţeam că sunt un izvor care nu se mai termină. Aşa mi-a venit ideea să donez laptele pe care copilaşul meu nu îl mai putea păpa!", a declarat Alicia, de 28 de ani.

Aşa că Alicia a ajuns să fie zilnic prezentă la Banca de Lapte a statului Texas, care se ocupă cu hrănirea bebeluşilor născuţi prematur. În intervalul iunie 2011 - martie 2012, ea a donat nu mai puţin de 326 litri de lapte. La această cantitate se adaugă şi laptele pe care micuţul Drake, acum în vârstă de 19 luni, l-a supt de la sânul mamei lui, adică tot 326 litri de lapte. În mod normal, o femeie produce pe perioada lactaţiei (aproximativ 9 luni) 130 -137 de litri, cu un debit zilnic de aproape 500 de grame.

Alicia a fost omologată de Guinness


    Alicia a fost  omologată de Guinness
Alicia a fost omologată de Guinness

În cazul Aliciei, sânii au fost mai mult decât generoşi, ea având un debit de aproape 3 litri pe zi. „Mă «mulgeam» la muncă, în maşină, în vacanţe şi chiar noaptea când mă uitam la televizor. I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru dar şi am dăruit şi eu la rândul meu", a declarat tânăra pentru Huffington Post.

Click! spune

Caracteristicile laptelui uman:- Valoare energetică: 67 kcal /100 ml- Conţine: proteine, lipide, carbohidraţi, imunoglobine, lactoferină (fixează ionii de fier), lizozim (enzimă cu funcţie antibacteriană), anticorpi alergeni (combat alergiile), carnitină şi acizi graşi DHA şi ARA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net