Prinţul William, primul interviu acordat de la naşterea Prinţului George: «Ne cam dă bătăi de cap»

Ultima actualizare:

Aflat în grădina Palatului Kensington, Ducele de Cambridge a vorbit cu postul CNN despre ce înseamnă să fi părinte şi cum micuţul George le dă bătăi de cap prospeţilor părinţi.

"E cam ştrengar. Îmi aminteşte de mine sau de fratele meu când eram mici, nu ştiu sigur care. Creşte repede şi se mişcă mult, nu prea vrea să doarmă", a spus William.

Prinţul a recunoscut că soţia lui, Catherine, duce greul nopţilor nedormite alături de George şi că de abia aşteaptă să se întoarcă la slujba lui de pilot al Forţelor Regale Aeriene pentru a recupera somnul pierdut.

"Unii taţi ar putea ştii cum e, abia aştept să mă întorc la muncă pentru a putea dormi. Sper doar că nu voi fi în tura de noapte", a mai adăugat William.

Viitorul rege al Marii Britanii se implică în creşterea copilului său şi chiar a fost cel care i-a schimbat bebeluşului primul scutec.

"Eu am schimbat primul scutec, e o medalie de onoare. Nu am putut să scap. Toate moaşele se uitau la mine: «Tu trebuie să faci asta»", a povestit râzând William.

Şi, ca orice nou părinte, Ducele spune că este complet surprins de noul său rol, acela de tată.

"În ultimele săptămâni au fost o experienţă cu totul nouă, ceva ce nu am crezut că o să simt vreodată. Şi am realizat că, deşi a trecut puţin timp, lucrurile mă afectează complet diferit", a completat William.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net