Meghan Markle, petrecere surpriză de ziua soțului. Prințul Harry a împlinit 36 de ani

Printul Harry

Prințul Harry vrea să se întoarcă în Anglia
Prinșul Harry a împlinit 36 de ani

Prințul Harry a avut parte de o petrecere surpriză de ziua lui. El a împlinit 36 de ani și și-a serbat vârsta la vila de 14 milioane de dolari recent achiziționată în Los Angeles SUA.

A fost felicitat de fratele lui și soția acestuia, de tatăl lui, Prințul Charles și a primit vizita soacrei lui Doria Ragland. Prima care i-a urat ”La mulți ani” a fost Regina însăși. Conform ziarului ”The Sun”, Meghan Markle, 39 de ani, ar fi pregătit o petrecere surpriză cu vedete din showbiz-ul american în cinstea lui Harry, la care trebuiau să vină Oprah Winfrey și Tyler Perry.

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

Prințul Harry, primele declarații după părăsirea Casei Regale: «Am vrut să auziți adevărul de la mine»

Prințul Harry se va întoarce în Anglia în curând

archie-harrison-familia-reglaa.jpg

Meghan Markle şi Prinţul Harry au renunţa la viaţa publică pentru ca Archie să poată creşte într-un mediu normal
foto: AFP

Anul 2020 a fost foarte agitat pentru prințul Harry și soția sa, Meghan. După ce au renunțat la rolulrile importante din sânul familiei regale britanice, oficial, la 31 martie, ei au plecat în SUA. Spionați și judecați pentru fiecare din faptele și gesturile lor de presa britanică, ei au ales să trăiască în California, împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de 1 an. Recent, Harry și Meghan fost criticați pentru că au semnat un contract foarte profitabil cu gigantul Neflix pentru producerea de documentare și de filme. Însă, chiar dacă s-a mutat peste Ocean, prințul Harry nu a renunțat total la angajamentele din țara natală. El își pregătește marea întoarcere în Marea Britanie. Va participa la Invictus Games, competiție sportivă dedicată soldaților și veteranilor de război care va avea loc anul viitor. De asemenea, și-a exprimat dorința de a se întoarce în Anglia și pentru Cupa mondială la rugby. Prințul Harry a avut parte de o petrecere surpriză de ziua lui.

Loading...

Citește și

  • Un atac împotriva taberei Bastion din sudul Afghanistanului unde este staţionat prinţul Harry s-a soldat, vineri seară, cu doi morţi în rândul coaliţiei Isaf, prinţul Harry aflându-se în afara oricărui pericol, conform declaraţiilor Isaf, citate de AFP.

  • Prinţul Harry al Marii Britanii şi Chelsy Davy s-au despărţit, punând punct unei relaţii de telenovelă, întinsă pe parcursul a mai bine de şase ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1