Prinţul Harry, dezmăţ în pielea goală

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şoc! Prinţul Harry a fost fotografiat în pielea goală împreună cu nişte fete în apartamentul său VIP, de 7.900 $ pe noapte, din hotelul Wynn de 5 stele din Las Vegas . Pozele par desprinse dintr-un film porno.

Al treilea în linia de succesiune la tronul din Marea Britanie, prinţul Harry (27 de ani) nu este la prima abatere de conduită, când se dă în stambă. De astă-dată, dezmăţul fiului prinţului Charles şi al regretatei prinţese Diana a atins cote inimaginabile.

Fotografiile exclusive TMZ au fost realizate într-o cameră de hotel din Las Vegas

simeon stalpnicul png

El a fost fotografiat în timp ce juca biliard pe dezbrăcate împreună cu un grup de prieteni şi nişte fete agăţate din barul hotelului. În pozele care au făcut înconjurul lumii, prinţul apare ţinându-şi în mână organele genitale, în timp ce o fată în pielea goală se lipeşte de trupul său.

Într-o altă poză, Harry apare cuprinzând-o în braţe, din spate, pe o altă fată goală. "E un tânăr fermecător, dar plin de testosteron, un coşmar când e vorba de a-l supraveghea", a spus fostul şef al securităţii familiei regale, Dai Davies.

S-a  îmbrăcat în nazist

simeon stalpnicul png

S-a  bătut în club

simeon stalpnicul png

Bea alcool dintr-o şosetă

simeon stalpnicul png

Linge pe sfârc un amic

simeon stalpnicul png

Pipăie pe sân o chelneriţă

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net