Prinţul Andrew şi-a «tras» iubită super-fotomodel

Ultima actualizare:

    Prinţul Andrew (fotografii: guliver/ splashnews/ reuters)
Prinţul Andrew (fotografii: guliver/ splashnews/ reuters)

Bombă! Prinţul Andrew s-a cuplat cu fotomodelul croat Monika Jakisic, fosta iubită a actorului George Clooney, potrivit "Us Weekly". Cei doi au fost văzuţi împreună la un restaurant din Londra.

Prinţul Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi-a serbat împlinirea vârstei de 54 de ani împreună cu fotomodelul Monika Jakisic (33 de ani). "Bomba" sexy, supranumită "senzaţia croată", are o relaţie cu fratele mai mic al Prinţului Charles, a dezvăluit o sursă exclusiv pentru publicaţia mai sus-amintită.

Prinţul Andrew şi Monica au fost surprinşi împreună la 19 februarie în restaurantul Cecconi's, cu prilejul aniversării lui.

"Erau foarte tandri unul cu altul. Andrew glumea şi îi săruta mâna", a spus sursa. Ea i-a dat o felicitare în timp ce s-a adus un tort alb.

"Au continuat petrecerea două zile mai târziu la The Arts Club în Mayfair. Prinţul i-a cuprins mijlocul cu braţele şi a sărutat-o. Erau ca doi porumbei îndrăgostiţi", a mai spus sursa.

Prinţul a fost căsătorit cu Sarah Ferguson, ducesă de York, de care a divorţat în 1996, după zece ani de căsnicie. Din acest mariaj au rezultat prinţesele Beatrice (25 de ani) şi Eugenie (23 de ani). Fostă Miss Croaţia, Monika Jakisic a emigrat cu părinţii la Londra în 1991.

Cum a devenit cunoscută Monika

Monika Jakisic a devenit cunoscută datorită relaţiei pe care a avut-o cu actorul George Clooney (52 de ani). Cei doi au fost văzuţi pentru prima oară împreună în anul 2004.

Însă relaţia lor a devenit de notorietate abia în 2007, când au petrecut o vacanţă împreună pe un iaht. Clooney şi Monika au mai încercat să reînnoade legătura lor anul trecut, în septembrie, după ce el s-a despărţit de Stacy Keibler. Monika a petrecut o vreme în vila actorului din Los Angeles.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net