Primele imagini cu teroristul de la Toulouse - VIDEO

Ultima actualizare:

    Mohamed Merah
Mohamed Merah

Televiziunea „France 2” a difuzat miercuri seară primele imagini cu autorul atacului armat care a avut loc luni, la o şcoală evreiască din Toulouse. Este vorba despre o înregistrare video, de acum un an şi jumătate, în care teroristul face drift cu maşina sa.

Mohamed Merah, ucigaşul de pe scuter, a evadat dintr-o închisoare afgană, s-a întors în Franţa unde a omorât şapte persoane.

Miercuri, la ora trei dimineaţa, o unitate de elită a Poliţiei franceze, RAID, încercuia un imobil din Toulouse unde-l localizase pe suspectul care a omorât, într-o serie de trei atacuri, mai întâi trei militari şi apoi patru civili, dintre care trei copii, într-o şcoală evreiască din acest oraş.

Echipele de intervenţie specială ale Poliţiei au avut o primă tentativă de a-l neutraliza pe atacator, mizând să-l ia prin surprindere pe presupusul ucigaş, dar în schimbul de focuri doi poliţişti au fost răniţi. RAID a oprit asaltul şi a început negocierile, care continuau şi la ora publicării acestei ştiri. Suspectul ocupa un apartament la parterul imobilului din care ceilalţi oameni au fost ulterior evacuaţi - cei de la etajele superioare cu ajutorul pompierilor. Pentru a putea comunica, negociatorii îl conving să arunce pe geam un pistol, în schimbul unui telefon, dar bărbatul mai deţinea alte arme, printre care o mitralieră Kalaşnikov şi un Uzi.

Negocierile duse de-a lungul a peste 12 ore par a da roade.

Citeşte şi:

4 oameni, ucişi în faţa unei şcoli din Toulouse

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net