Prima femeie care va face sex în spaţiu. A început deja antrenamentele

Ultima actualizare:
Coco Brown
Coco Brown

Are 32 de ani, e de origine americană şi este renumită în Germania pentru rolurile ei din filmele „Cronicile chiloţeilor negri 2" şi „Fundul mare şi exploziv 2". Însă visul ei a fost să ajungă acolo „unde nici o altă actriţă porno nu a mai ajuns vreodată": în spaţiu.

A scos din buzunar 74.000 de euro (323.000 lei) şi s-a înscris pe lista turiştilor spaţiali care vor părăsi planeta în cadrul unei misiuni olandeze, la bordul unei rachete SXC. A început antrenamentele şi se simte precum peştele în apă în compania bărbaţilor cu care va sta la 100 de kilometri distanţă de Pământ.

Aeronavă
Aeronavă

Coco a început deja antrenamentele cu viitori ei parteneri de zbor

„Întotdeauna am fost fascinată de cosmos. Sunt o persoană aventuroasă şi sunt înnebunită după provocări. Sunt gata să fac ceva ce nimeni nu a mai făcut înaintea mea şi când revin pe Pământ să am o poveste extraordinară", a declarat ea pentru The Sun. Deşi iniţial era chitită să facă sex în spaţiu, primul antrenament la gravitaţie 0 a descumpănit-o un pic: pentru că e posibil ca bărbaţii să nu aibă erecţie.

„Este foarte greu să încerci să faci sex în spaţiu pentru că... bărbatul iese imediat din tine şi de la cel mai mic gest poate ajunge în cealaltă parte a camerei. E foarte greu să rămân legată de el", a explicat actriţa.

Misiunea va avea loc în 2014 şi Coco a promis că va încerca să facă sex „cu astronautul care va reacţiona... bărbăteşte când voi face striptease şi se va simţi în stare să facem ceva istoric".


    Aeronavă
Aeronavă

Aeronava e de producţie olandeză şi este cel mai îndrăzneţ proiect al unei companii spaţiale europene

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net