Preot de 80 de ani din Italia, şantajat pentru 350.000 de euro de o româncă, după ce au făcut sex

Ultima actualizare:

Potrivit Corriere.it, femeia se numeşte Ramona iar acum patru ani a mers la biserică, unde se afla preotul din Torino, şi a început să se spovedească.

Femeia a continuat să facă acest lucru pe parcursul mai multor zile iar în timpul spovedaniei a început să îi povestească preotului unele dintre cele mai intime detalii.

Bărbatul de 80 de ani a căzut în plasa ei până la urmă şi a făcut sex cu ea de mai multe ori, fie în maşina femeii fie la reşedinţa acesteia.

Ulterior, Ramona a început să-i ceară preotului bani, ameninţându-l că l-a filmat şi i-a făcut fotografii în timp ce făceau sex şi că aceste dovezi vor fi publicate pe internet, dacă nu primeşte sumele dorite.

Timp de patru ani, preotul i-a dat româncei bani periodic, până când a rămas fără niciun euro în contul lui bancar. În acest timp, femeia a plecat din Italia în România, întorcându-se în Peninsulă, de mai multe ori, reuşind să sustragă de la preot peste 350.000 de euro.

Când s-a văzut lefter, preotul italian s-a adresat, în sfârşit, autorităţilor. Acestea au aşteptat ca Ramona să vină iar în Italia, după care au reţinut-o şi au interogat-o în legătură cu cele pentrecute.

Femeia a recunoscut în mare parte ceea ce a făcut însă susţine că nu l-a şantajat decât o dată pe preot, pentru suma de 5000 de euro.

Cazul celor doi va ajunge în instanţă, unde va fi judecat, iar românca este cercetată, deocamdată, în libertate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net