Povestea emoţionantă a fetiţei care nu poate respira fără căţelul ei - VIDEO

Ultima actualizare:

    Alida îl iubeşte pe Domnul Gibbs
Alida îl iubeşte pe Domnul Gibbs

Alida este o fetiţă de 3 ani, din statul american Georgia, care suferă de o boală extrem de rară. Afecţiunea micuţei o împiedică să respire normal, având nevoie permanent de un rezervor de oxigen, care este însă prea greu pentru ca ea să îl poată căra.

Aici intervine „Domnul Gibbs”, o corcitură extrem de simpatică între golden retriever şi poodle, care o însoţeşte pe Alida peste tot şi îi duce tubul de oxigen.

Alida a fost diagnosticată încă de când avea opt luni cu o hiperproducţie a celulelor endocrine. Boala sa este extrem de rară, fiind descoperită pentru prima dată în 2005. Sunt cunoscute doar 800 de astfel de cazuri în lume.

Părinţii Alidei, Aaron şi Debbie Knobloch, s-au gândit că un câine dresat să-i ajute pe nevăzători poate fi o soluţie pentru micuţa lor.

Mama Alidei îşi doreşte ca fetiţa ei să aibă o viaţă cât mai apropiată de normalitate.

„Alida nu se plânge de boala pe care o are. Mai are momente când vrea să-şi dea jos tubul, însă noi îi spunem că nu e o idee prea bună. Îl iubeşte pe Domnul Gibbs şi el o iubeşte pe ea. Încercăm să-i facem viaţa mai uşoară. Pe măsură ce legătura ei cu Domnul Gibbs devine mai puternică, credem că lucrurile vor deveni mai bune. Ei se descurcă foarte bine împreună, Domnul Gibbs are rezervorul de oxigen al fetiţei pe spate, iar Alida are lesa lui”, a povestit mama fetiţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net