Poveste incredibilă! Un băieţel este alergic la Crăciun

Ultima actualizare:

Charlie Smith, un băieţel de numai 3 ani care trăieşte în districtul Worcester al Regatului Unit, nu poate „gusta" din plăcerea sărbătorilor prilejuite de naşterea Mântuitorului Iisus Hristos pentru că suferă de o boală mai puţin obişnuită - are alergie la Crăciun, scrie presa internaţională.

Băieţelul nu se poate bucura de jucăriile din ciocolată specifice, de preparatele din carne, de plăcinte, prăjituri şi nici măcar de un adevărat pom de Crăciun, deoarece toate acestea îi pot provoca reacţii alergice ce-i pot fi fatale.

Pericolul îl pândeşte la orice pas. Chiar şi dacă atinge o persoană care a avut contact cu astfel de produse, Charlie poate muri.

Şi fratele lui Charlie, Harry, în vârstă de 6 ani, trăieşte destul de periculos. Părinţii povestesc faptul că atunci când băiatul cel mare mănâncă la şcoală ciocolată, el trebuie să se spele pe mâini imediat după ce a terminat pentru că dacă-l atinge pe Charlie îi poate provoca moartea.

„Alergia şi astmul de care suferă Charlie fac din Sărbătoarea Crăciunul un pericol. Trebuie să fim foarte atenţi tot timpul, însă în această perioadă, mai mult ca oricând, în special la produsele care au nuci. Prietenii ne cumpără cutii cu ciocolată fără să conştientizeze pericolul la care îl expun pe băiat. El nu poate mânca nici măcar carne tocată, plăcinte sau alte prăjituri specifice Crăciunului", povesteşte Jo (33 de ani), mama copilului.

Părinţii au renunţat să cumpere brazi naturali pentru a nu-i provoca lui Charlie o criză de astm. Nici cei artificiali nu sunt întotdeauna o soluţie, decât dacă nu au nicio urmă de praf. Problemele copilului au apărut încă de când avea 18 luni.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net