Poneiul a zburat cu avionul de pasageri

24-peglob-foto2_50_70.jpg

Poneiul a aşteptat cuminte la coadă să primească biletul cu loc
Citeste tot despre: 

Scene incredibile zilele trecute la bordul unei aeronave Boeing aparţinând American Airlines! Poneiul Flirty, de doar trei anişori, a călătorit cuminte alături de ceilalţi 80 de pasageri pe ruta Chicago, Illinois – Omaha, Nebraska.

Surpriză pentru pasagerii unei curse American Airlines care s-au trezit cu poneiul Flirty, de trei ani, în avion! Micuţul s-a plimbat alături de stăpânii lui prin aeroportul din Chicago, Illinois şi a stat cuminte aşteptând îmbarcarea.

24-peglob-foto1_4col_240.jpg

Poneiul Flirty nu a fost deloc deranjat că a călătorit în picioare şi s-a ţinut bine la aterizare

 

A avut loc la geam, aşa că nu a deranjat pe nimeni pe durata călătoriei de 52 de minute până la Omaha, Nebraska.  Toată lumea a fost şocată că American Airlines a permis acest lucru pe o cursă de 694 km, care a durat 52 de minute.

24-peglob-foto3_50_70.jpg

Toată lumea i-a făcut poze

 

La finalul acesteia, inclusiv piloţii şi personalul de bord şi-au făcut o poză cu Flirty, care a purtat ”pampers” pentru cai pe durata deplasării. Incidentul a avut loc sâmbătă, iar luni alte două companii aeriene americane au anunţat public că permit deplasarea poneilor la bordul avioanelor pe distanţe care nu depăşesc opt ore de zbor. Cele două companii sunt Delta Airlines şi Southwest Airlines. Amberley Babbage s-a aflat la bordul aeronavei în care a zburat Flirty. ”A fost extraordinar de cuminte. A avut propriul bilet de zbor şi a fost mult mai civilizat decât mulţi oameni”, a scris femeia pe contul ei de Twitter.

24-peglob-foto4_50_70.jpg

La final, poneiul s-a pozat cu piloţii
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1