S-a deschis primul salon de înfrumuseţare pentru bebeluşi! Micuţii sunt trataţi regeşte

24-foto1-140-250-profimedia-0499542002.jpg

Bebeluşii au halate personalizate şi se bucură de tratamente de lux
Foto: profimedia

Cine a spus că viaţa de bebeluş este una uşoară? Nu este deloc uşor să scânceşti când ţi-e foame, să plângi de mama focului să ţi se schimbe pampersul şi să faci balonaşe din colţul gurii după papi pe îndestulate lapte de la sânul matern. Şi după ce te stresezi aşa, zi de zi, ai nevoie să mergi la salon!

Britanica Lisa Ryan, de 38 de ani, a renunţat la slujbă şi şi-a deschis primul salon de înfrumuseţare pentru bebeluşi, din lume. Ideea de a face un centru de lux dedicat relaxării micuţilor gânguritori i-a venit după ce l-a născut pe Jax, cel de al doilea fiu al ei, în vârstă de 17 luni. Aşa că mămica întreprinzătoare din Birmingham, West Midlands, şi-a amenajat salonul dedicat micuţilor. Le face tratamente faciale antirid, de hidratare, îi masează pe burtică, pe spate şi pe picioruşe, le face baie de aburi pentru curăţarea porilor şi le aplică tratamente speciale de întărire a firului de păr şi de îmbogăţire a podoabei capilare. Micuţii au parte de tratamente speciale, băi cu săruri în cădiţe speciale şi hidromasaj. Până şi manichiura şi pedichiura le este făcută bebeluşilor de un personal specializat, iar la finele tratamentului micuţii sunt unşi cu ulei de măsline pentru hidratarea pernuţelor de la degeţele. O şedinţă completă durează aproape două ore şi costă între 50 şi 185 de lire sterline. 

24-foto2-90-60-profimedia-0499542018.jpg

Toţi bebeluşii se simt ca nişte regi
Foto: profimedia

”Am vorbit cu mai multe mămici şi spuneau că se simt vinovate să meargă la saloanele de înfrumuseţare şi să îşi lase acasă copiii nou-născuţi. Aşa mi-a venit ideea de a deschide un salon de înfrumuseţare pentru bebeluşi. După ce am născut de două ori prin cezariană am fost blocată acasă timp de şase luni şi simţeam cu disperare nevoia de a evada. Aşa că am amenajat în baie un salon de relaxare pentru Jax”, a explicat Lisa Ryan începuturile afacerii ei. În prezent are peste 30 de bebeluşi abonaţi la serviciile salonului ei. Fiecare bebe are halat personalizat şi prosop de unică folosinţă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1