Poftiţi la cel mai mare grătar din lume!

Ultima actualizare:

    Opt oameni  mănâncă deodată
Opt oameni mănâncă deodată

Te-ai săturat să aştepţi minute în şir până sunt gata frigăruile sau micii din cauză că grătarul e prea mic? Americanii au rezolvat problema. Costă 2.500 de dolari (8.076 de lei) şi e soluţia ideală pentru a hrăni în acelaşi timp opt înfometaţi.

Gata cu problemele de la grătar! Faci focul o dată şi găteşti tot ce ai adus la tine. De la pieptul de pui dezosat, frigăruile cu ceapă şi gogoşari, până la peşte, ceafa de porc şi hamburgeri, orice îţi doreşte inima se prepară instantaneu pe acest „Ferrari" al grătarelor numit Octogonal BBQ care a fost lansat recent în SUA.

Dispus în formă de octogon, cu o baie de cărbuni imensă în care intră între 5 şi 10 kilograme de lemne şi cărbuni, cu grătare dispuse stratificat pentru a pătrunde corespunzător produsele puse la gătit, Octogonal BBQ e perfect pentru o ieşire la iarbă verde.

Avantaje: opt oameni mănâncă deodată preparatele care miros înnebunitor. Nimeni nu trebuie să aştepte în plus faţă de ceilalţi pentru a-şi primi porţia. Nu trebuie făcut de mai multe ori focul pentru a prepara mai multe bucate.

Şi ce este cel mai important: fiecare îşi prepară hălcile de carne exact cum doreşte. Momentan grătarul nu poate fi comandat în România, însă cu siguranţă cei mai inventivi români vor adapta modelul pentru a-şi asigura o vară incendiară.

Oriunde în ţară va fi cald în aceste zile libere, dar şi în următoarele două săptămâni. Meteorologii prognozează valori în jur de 30 de grade, chiar mai mari în vestul şi nord-vestul ţării. E vreme foarte caldă pentru această dată, cu circa 8 grade mai mult decât normal, iar de luni continuă să se încălzească.

Voia bună şi vremea călduroasă sunt motive excelente să ieşim din casă în weekend. Iată care sunt cele mai mari greşeli pe care le faci atunci când faci grătar.

1 Nu cureţi grătarul de fiecare dată2 Cumperi o carne ieftină şi congelată3 Încarci carnea cu foarte multe condimente4 Nu ai condimentat-o şi în interior5 Modelezi preparatul foarte gros6 O găteşti la abur sau la foc prea tare7 Amesteci sosurile când mănânci grătarul8 Nu o laşi să se odihnească

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net