Piloţii Lufthansa intră din nou în grevă, începând de luni

Ultima actualizare:

    Greva va începe, luni, la ora 13.00, ora României
Greva va începe, luni, la ora 13.00, ora României

Unul dintre principalele sindicate ale piloţilor din Germania a făcut apel la o nouă încetare a activităţii piloţilor companiei Lufthansa începând de luni, din cauza unui conflict privind pensionarea, relatează AFP, citată de Mediafax.

Această grevă, a zecea începând din aprilie, va conduce la anularea a sute de zboruri, potrivit previziunilor companiei, citate de agenţia germană de presă DPA. Zborurile interne şi cele către Europa cu plecare din Frankfurt şi Munchen vor fi afectate cu precădere, dar nu şi zborurile de lung curier, potrivit DPA.

Greva va începe luni la prânz (13.00 ora României) şi se va încheia la miezul nopţii (01.00 ora României). Aceasta ar urma să afecteze zborurile de scurt şi mediu curier din Germania, precum şi cele de lung curier, a declarat într-un comunicat sindicatul piloţilor Vereinigung Cockpit, care a anunţat deja vineri seara eşecul negocierilor cu conducerea gigantului aerian, sugerând posibilitatea unei noi greve.

Zborurile de marfă ale Lufthansa Cargo ar urma să fie, de asemenea, afectate de această mişcare socială începând cu ora 02.00 GMT (04.00 ora României) şi până cu puţin înainte de miezul nopţii.

Germanwings, filiala low cost a Lufthansa, nu este afectată de grevă, a adăugat sindicatul.

Sindicatul piloţilor Cockpit susţine că responsabilitatea eşecului negocierilor care au loc din octombrie revine conducerii Lufthansa, prima companie aeriană din Europa, „în pofida tuturor eforturilor piloţilor de a se ajunge la un compromis”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net