Pedofil prins de victimă cu ajutorul unei console de jocuri

Ultima actualizare:

    Inspiraţia micuţei a ajutat la condamnarea agresorului ei
Inspiraţia micuţei a ajutat la condamnarea agresorului ei

O fetiţă din Marea Britanie a avut inspiraţia de a folosi camera de la consola Nintendo pentru a-şi fotografia agresorul.

Iniţial, John Fisher, în vârstă de 46 de ani, a negat că ar fi abuzat-o pe copila în vârstă de zece ani. Însă a rămas fără cuvinte atunci când a văzut imaginea care îl incrimina. Bărbatul a agresat-o prima dată în ianuarie 2010, iar fata s-a plâns părinţilor. Cum adulţii nu au luat nici o măsură, s-a hotărât să se apere singură.

Anul trecut, incidentul s-a repetat, însă copila a avut inspiraţia de a-şi ţine la îndemână un Nintendo DSi, consolă care, pe lângă jocuri, oferă utilizatorului şi posibilitatea de a face fotografii. Fisher a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, a fost luat în evidenţă ca pedofil pe termen nelimitat, iar după eliberare nu are voie să se apropie de minori sub 16 ani.

Annabelle Bunn, cea care s-a ocupat de caz, a lăudat-o pe fetiţă: "A fost suficient de curajoasă încât să dezvăluie incidentul. A relatat complet şi corect ce s-a petrecut. Este important ca victimele abuzurilor sexuale să simtă că pot veni să spună ce li s-a întâmplat, indiferent de vârsta lor sau de perioada când a avut loc agresiunea", scrie The Sun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net