Păţania unui bătrânel de 84 de ani care a vrut să facă sex cu două fete de 17

batran.jpg

batran sex internet
Probabil că, după această întâmplare, bătrânelul se va lecui de sexul cu tinerele cunoscute pe internet
Citeste tot despre: 

Fanteziile erotice ale unui bărbat de 84 de ani s-a terminat cum nu se poate mai prost în momentul în care a întâlnit două gemene de 17 ani.

Paul Aronson obişnuia să îşi petreacă ore bune pe un site dedicat bărbaţilor cu bani care vor să întâlnească fete fără prejudecăţi. Aşa a ajuns să cunoscă două gemene de 17 ani, pe care le-a scos la un restaurant de lux.
 Fetele nu s-au lăsat intimidate de vârsta înaintată a clientului şi au mers apoi la domiciliul acestuia, pentru a întreţine relaţii sexuale, scrie huffingtonpost.com.

Bătrânelul nu şi-a văzut însă visul împlinit deoarece tinerele l-au legat de pat şi l-au jefuit. Infractoarele au găsit în casă doar 420 de dolari şi câteva cărţi de credit, pe care le-au luat şi au fugit.

Bătrânelul a stat legat de pat 20 de ore şi, când s-a văzut eliberat, a făcut plângere la poliţie.

Fetele nu se consideră prea vinovate de fapta lor, ba chiar au delcarat, senine, că "Bătrânul ne-a pus să facem lucruri pe care nu am vrut să le facem. E urât, bătrân şi dezgustător. L-am legat, i-am luat banii şi am plecat", a declarat una dintre fete, potrivit sursei citate.

Procesul în acest caz este în desfăşurare.

 

 

 

loading...
Loading...