Părinţi denaturaţi! Şi-au obligat fetiţa să bea suc până a murit

Părinţii au fost acuzaţi şi condamnaţi la 35 de ani de închisoare

Părinţii au fost acuzaţi şi condamnaţi la 35 de ani de închisoare
Foto: The Mirror

Alexa Linboom, o fetiţă de 5 ani din statul american Tennessee, a murit după ce a fost obligată de părinți să bea 1,8 litri de suc de struguri.

Acuzaţiile autorităţilor vin după doi ani de investigaţii, iar acum cei doi părinţi riscă ani grei de închisoare: tatăl natural al fetiţei şi mama ei vitregă. 

''Micuţa a fost forţată să bea peste doi litri de lichid în decurs de două ore, drept pedeapsă pentru că a băut unul sau două sucuri de struguri, care aparţineau mamei sale vitrege", a declarat procurorul general Dan Armstrong pentru mirror.uk.co

"Fetiţa a fost forţată să bea atât de mult suc de struguri, încât nivelul sodiului din corp a scăzut atât de mult că i-a cauzat mari probleme la creier, mai exact acesta a început să se umfle", a explicat acesta, informează sursa citată mai sus.

Copila a murit pe patul de spital

Copila a murit pe patul de spital
Foto: The Mirror

Fetiţa a leşinat după ce a consumat cantitatea mare de lichide, astfel că cei doi părinţi au dus-o de urgenţă la spital. Două zile mai târziu, fetiţa a fost declarată moartă.

Randall Lee Vaughn (41 de ani), tatăl natural al fetiţei, şi Mary Lavonne Vaughn (58 de ani), mama vitregă, au fost acuzaţi de omor deosebit de grav, neglijenţă şi abuz şi riscă să-şi petreacă tot restul vieţii în închisoare. 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1