Păpuşa Barbie va deveni personaj de film

Veşti bune pentru fetiţele a căror jucărie preferată este Păpuşa Barbie. Aceasta va deveni personaj de film într-un lungmetraj live-action, unde va interpreta "o versiune modernă a lui Mary Poppins".

Viitorul film va fi produs de companiile Mattel şi Sony Pictures, iar filmările vor începe, cel mai probabil, până la sfârşitul anului, potrivit site-ului deadline.com, conform dailymail.co.uk.

"Filmul îi va permite personajului Barbie să îşi folosească talentele personale şi profesionale pentru a-şi face loc în vieţile celorlalţi şi pentru a le face mai bune, aproape ca o Mary Poppins modernă", precizează producătorii într-un comunicat.

Studiourile de producţie au anunţat, de asemenea, că scenariul filmului va fi scris de Jenny Bicks, scenarista filmului "Ce-şi doreşte o fată/ What a Girl Wants", şi va fi produs de Walter F Parkes şi Laurie MacDonald ("Bărbaţi în negru 3/ Men in Black 3").

"Acum este momentul ca Barbie (...) să joace într-o comedie live-action, contemporană, care va aduce la viaţă personalitatea ei plină de veselie pentru generaţii de fani", a spus Tim Kilpin, vicepreşedinte executiv pentru branduri internaţionale al companiei Mattel, citat de Mediafax.

Intriga filmului va urmări peripeţiile "echipei care se formează între Barbie şi un birocrat stresat, care caută o asistentă, ceea ce generează situaţii teribil de comice", a precizat o sursă pentru publicaţia Hollywood Reporter.

Sony şi Mattel se află la cea de-a doua colaborare, în prezent cele companii lucrând la adaptarea cinematografică a francizei media "Master of the Universe", creată de Mattel, ce include benzi desenate, patru seriale de televiziune şi o colecţie de jucării.

Păpuşa Barbie a fost produsă de fabrica americană de jucării Mattel şi lansată pe piaţă în martie 1959. Crearea păpuşii îi este atribuită femeii de afaceri Ruth Handler, care a fost inspirată pentru trăsăturile lui Barbie de păpuşa Bild Lilli, din Germania.Loading...