Papa mai are două săptămâni de trăit?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Veste cutremurătoare pentru întreaga lume creştină! Papa mai are doar două săptămâni de trăit. După ce ieri, Papa Benedict al XVI-lea cerea ca întrunirea Conclavului să fie urgentată pentru ca noul papă să fie ales mai repede din rândul cardinalilor, revista americană aruncă bomba.

Papa Benedict, în vârstă de 85 de ani, are probleme cardiace, în urmă cu mai mulţi ani doctorii montându-i un stimulator cardiac. La începutul anului în curs, în mare secret Papa a fost operat pentru a i se înlocui bateriile de la dispozitivul cardiac numit pacemaker.

Din cauza acestuia Papa nu are voie să mai zboare cu avionul. Însă, se pare că ar suferi şi de necruţătorul Parkinson. Pentru a fi liniştit că şi-a dus misiunea la bun sfârşit, Papa face eforturi supraomeneşti rugându-i pe cardinali să aleagă cât mai repede un nou papă.

În plus, Suveranul Pontif a dispus deja ca la mănăstirea unde se va retrage, să aibă asigurată asistenţa medicală non-stop. Conform presei americane, starea de sănătate a Papei s-a înrăutăţit încă din luna martie a anului trecut, când în timpul unei călătorii, în Mexic, s-a lovit puternic la cap, ceea ce i-a provocat o hemoragie puternică.

George W. Bush are Alzheimer?

Fostul preşedinte George W. Bush, de 66 de ani, a fost recent diagnosticat cu Alzheimer, în urma unui control medical de rutină, informează revista „Globe and Mail". Vestea a căzut ca o bombă pe capul familiei, care şi-a revenit cu greu după ce seniorul George Bush, de 88 de ani, a trecut cu bine peste o bronşită severă care îi putea fi fatală.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net