Obama s-a molipsit de la Putin

obamauntitled-1.jpg

Barack Obama (54 de ani), pescar amator. Vladimir Putin (62 de ani), pescar profesionist
Foto: AP
Citeste tot despre: 

Cine ar fi crezut că preşedintele Obama va ajunge să mănânce un peşte sfârtecat de urs şi aruncat pe mal? Iată că expertul britanic în tehnici de supravieţuire, Bear Grylls, l-a convins.

Dacă în ultimii cinci ani, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin (62 de ani) ne-a obişnuit cu apariţii în sălbăticie pozând ­alături de tigri, la pescuit, scufundări şi chiar conducând stolul de cocori, Barack Obama (54 de ani) a fost mai ponderat.

obama111-special-3.jpg

Preşedintele american se strâmbă când vede carnea însângerată de peşte...
Foto: AP

Cum mandatul său se apropie de final, liderul de la Casa Albă a profitat de invitaţia făcută de Bear Grylls de a filma în sălbăticia din Alaska un episod din emisiunea „Rinning Wild with Bear Grylls”. Filmările au avut loc săptămâna trecută şi cei doi „rătăciţi în sălbăticie” au trebuit să îşi găsească singuri hrana. Au avut noroc cu un urs mofturos care după ce a prins un somon, l-a aruncat pe mal. Bear Grylls (41 de ani) a pândit momentul prielnic pentru a subtiliza prada şi apoi a gătit-o în siguranţă. „Urşii mănâncă părţile grase ale peştelui. Nouă ne-a rămas partea de proteine”, a explicat Grylls în timp ce preşedintele se strâmba după prima muşcătură.

obama211-special-4.jpg

... Grylls îl linişteşte şi gustă el primul, apoi mănâncă amândoi
Foto: AP

Barack Obama s-a implicat activ într-o campanie de salvare a naturii. Vladimir Putin a început o campanie similară în friguroasa Siberie încă din 2009, când a luat atitudine împotriva braconierilor de tigri.

Cine este Bear Grylls?

bear-grylls11-special-5.jpg

Bear Grylls, expert în tehnici de supravieţuire
Foto: AP

Bear Grylls, pe numele lui real Edward Michael Grylls s-a născut la 7 iunie 1974, în Donaghadee, County Down, Irlanda de Nord. După ce a absolvit studiile Universităţii de Vest a Angliei şi-a început antrenamentele de scufundări, alipinism, iahting, paraşutism şi a luat centura neagră la karate. A intrat în Armată şi a îndeplinit misiuni în Himalaya. În 1996 suferă un accident în Zambia după ce nu i s-a deschis paraşuta la 4.900 metri. Devine consultant şi specialist pe probleme de supravieţuire şi lucrează cu trupele speciale britanice. În 2000 s-a căsătorit cu Shara Cannings Knight care i-a dăruit trei băieţi. În 2006-2011 devine cunoscut pe plan mondial cu emsiunea „Om contra Natură” difuzată şi în România.
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1