O studentă de top s-a apucat de prostituţie ca să-şi cumpere băutură

Ultima actualizare:

Emma a început să bea la 15 ani, când era încă în liceu, dar a reuşit să ţină lucrurile sub control până pe la 18 ani, când a fost admisă la Facultatea de Medicină. A început să bea tot mai mult şi la un moment dat, alcoolul însemna inclusiv micul dejun.

"Aveam impresia că oamenii mă plac mai mult ameţită. Credeam că sunt distractivă. Mă trezeam tremurând şi având greţuri, dar toate îmi treceau când începeam să beau. Beam ceva şi mă duceam la cursuri împleticindu-mă pe picioare", a povestit Emma.

Tânăra ajunsese să bea 2 litri de vodka, 1 litru de vin, şase sticle de bere şi o sticlă de cidru, începând cu 7 dimineaţa. "De cele mai multe ori, la 6 seara picam ruptă, nu mă mai ţineam pe picioare."

În noiembrie 2011 a început să se prostitueze, după ce a cheltuit toţi banii din fondul de studii pe alcool. "Nici nu voiam să mă gândesc să fac sex pe bani, dar sevrajul era oribil. Simţeam că e ultima mea opţiune."

Primul "client" a fost un bărbat de 50 de ani, care a plătit-o cu 60 de euro, iar de acolo lucrurile au mers tot mai rău. "După o jumătatea de oră m-a adus înapoi de unde mă luase. Mă simţeam murdară, dar m-am convins că trebuie să aştept următorul client."

O săptămână mai târziu s-a întos în casa părinţilor şi le-a cerut ajutorul. Aceştia au internat-o după ce au aflat că fiica lor vomita sânge aproape zilnic. "Era să mor. Acum mi-am revenit şi am mai pus gura pe alcool de 10 luni. I-am spus mamei că m-am prostituat şi ea se învinovăţeşte, dar numai eu sunt de vină. Vreau ca oamenii să ştie că alcoolismul se poate întâmpla oricui, chiar şi celor care provin din familii educate, ca ea mea."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net