O profesoară a făcut sex oral cu un elev de 14 ani, în clasă - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O profesoară în vârstă de 30 de ani din statul american Indiana a fost arestată, fiind acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de 14 ani.

Erin Baynard Stewart a fost profesoară timp de şase ani la şcoala „Chauncey Rose” (foto jos) din Terre Haute, Indiana, fiind concediată după ce a fost acuzată că a făcut sex cu un elev.

simeon stalpnicul png

Conform documentelor procurorilor, Stewart a făcut sex cu adolescentul de patru ori. Ea este acuzată că a făcut sex oral cu elevul în clasă. De asemenea, Stewart l-a ademenit pe elev la ea acasă, de trei ori.

„Adolescentul, acum în vârstă de 15 ani, a oferit o descrie amănunţită a casei profesoarei sale”, a spus Rick Decker, poliţist în Terre Haute.

La prima apariţie în faţa instanţei, Stewart (foto dreapta) a pledat nevinovată, fiind eliberată pe cauţiune, după ce părinţii ei au plătit 75.000 de dolari. Procesul ei va avea loc în luna octombrie.

Pe aceeaşi temă:

O profesoară de 20 de ani a făcut sex cu doi elevi minori – VIDEO

Profa a făcut sex cu jumătate din echipa şcolii

O profesoară şi-a făcut de cap cu un elev de 16 ani în maşină - VIDEO

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net