O plăteşte cu 1.800 de dolari pe lună să-l bată

Ultima actualizare:

    Angajata a învăţat  cu greu să-l  bată cu adevărat
Angajata a învăţat cu greu să-l bată cu adevărat

Incredibil, dar adevărat! Americanul Maneesh Sethi (26 de ani) din San Francisco a găsit o metodă cel puţin ciudată pentru a se asigura că nu pierde vremea la serviciu. A angajat o femeie să-l bată!

Maneesh Sethi îi plăteşte bătăuşei 1.800 de dolari (circa 6.400 lei) pe lună, adică 8 dolari (28 de lei) pe oră, pentru ca să-l plesnească în momentele în care pierde timpul pe Facebook sau pe diferite pagini de Internet în loc să lucreze.

El are o afacere pe cont propriu şi, dacă se joacă în loc să muncească, înregistrează pierderi în propriul buget. Munca lui constă în a introduce permanent informaţii pe computer, pentru că are un site propriu, şi trăieşte din publicitatea pe care o obţine cu cât introduce mai multe date zilnic.

Maneesh Sethi, care lucrează şi sâmbetele, a constatat că pierdea circa 29 de ore pe săptămână cu discuţiile cu diverse persoane de pe Internet şi cu mesajele e-mail, ceea ce îi aducea pierderi importante în buget.

"La început, angajata mea nu avea curajul să mă plesnească. A fost foarte greu până am convins-o să dea cu toată forţa în mine, în momentele în care tentaţia era mai puternică decât raţiunea", a povestit Maneesh Sethi, fără să accepte să dezvăluie cât câştigă acum lunar şi cât câştiga înainte de angajarea bătăuşei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net