O noapte la bordelul cu gonflabile costă 250 €

Citeste tot despre: 

Un corp perfect numai în lenjerie intimă şi provocatoare, o pereche de sâni voluptuoşi şi o piele cu un miros delicat de plastic - cine nu şi-ar dori să petreacă o noapte fierbinte alături de ea? „Păpuşa adevărată" îţi îndeplineşte dorinţele ascunse pentru 250 € (1.100 de lei) pe noapte!

Elke Klee, de 62 de ani, şi fiul ei Mitja, de 35 de ani, din oraşul german Kassel şi-au făcut firmă de închiriat păpuşi gonflabile!

Produsele pe care ei le împrumută clienţilor pentru o noapte fierbinte sunt pictate cu grijă şi dichisite până la cel mai mic detaliu.

Fiul se ocupă de achiziţionarea şi repararea păpuşilor


Celor care vor o noapte cu păpuşa le sunt ascultate cele mai ascunse dorinţe şi totul este pregătit cu mare atenţie. Mama se ocupă cu pictatul păpuşilor după fiecare închiriere, iar fiul aranjează decorul şi aşază păpuşa în poziţia dorită de client.

„Îmi place foarte mult să le pictez. Cel mai des refac vopseaua de pe sfârcuri, care se deteriorează cel mai des, deoarece clienţilor noştri le place mult să-i lingă sfârcurile", spune mama.

În acelaşi timp, băiatul spune că schimbă păpuşile cam o dată pe an, pentru că „se deteriorează destul de des şi nu pot fi întotdeauna reparate". Cei doi spun că afacerea este foarte profitabilă şi că organizează câte trei-patru nopţi de sex fierbinte pe săptămână.

Mamei îi place foarte mult să picteze păpuşile şi să le facă să arate cât mai sexy

Pregătită pentru o noapte fierbinte, păpuşa aşteaptă cuminte în camera de hotel



Loading...