O mamă care a pierdut doi fii în tragedia din Ucraina regretă că nu l-a ascultat pe cel mic: "Dacă aş putea să dau timpul înapoi"

Ultima actualizare:

    298 de oameni au murit în accidentul aviatic din estul UcraineiFoto: Reuters
298 de oameni au murit în accidentul aviatic din estul UcraineiFoto: Reuters

Mama a doi băieţi morţi în urma doborârii avionului malaysian în estul Ucrainei trăieşte cu regretul că nu şi-a ascultat fiul cel mic atunci când s-a despărţit de ei la aeroport. Ea a declarat că fiul cel mic avea emoţii înaintea zborului şi se temea că aeronava se va prăbuşi, însă ea l-a încurajat.

Miguel Calehr, în vârstă de zece ani, şi fratele său Shaka, 19 ani, mergeau să-şi petreacă vacanţa în Bali, cu bunica lor. Fratele lor mijlociu, Mika, 16 ani, trebuia să fie şi el în avionul prăbuşit joi, dar nu au mai fost locuri, astfel că urma să ia o altă cursă, scrie Mediafax.

În timp ce erau pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, cu câteva ore înainte de decolare, Miguel avea emoţii, povesteşte mama lui, Samira Calehr. "S-a întors spre mine şi mi-a spus: «Mama, te iubesc, mă bucur că o voi vedea pe Oma (bunica), dar îmi va fi dor de tine şi ce se întâmplă când avionul se va prăbuşi?»", a declarat femeia.

"I-am spus: «Haide, nu fi prostuţ. Ai mai călătorit de atâtea ori. Totul va fi bine»", îşi aminteşte aceasta, exprimându-şi regretul că nu i-a luat temerile în serios. "Dacă aş putea să dau timpul înapoi. Nu l-am ascultat. Nu ştiu, nu am cuvinte", adaugă ea.

Fratele Samirei, Harun, a declarat că băieţii erau elevi conştiincioşi, "munceau mult, erau corecţi şi amuzanţi". Acum, familia vrea doar să repatrieze trupurile băieţilor, pentru a putea să îi înmormânteze, a precizat el.

Fratele supravieţuitor, Mika, afirmă că şi-a pierdut "cei mai buni prieteni", dar insistă că legătura cu fraţii săi va continua dincolo de mormânt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net