Nu mai fumează 40 de ţigări pe zi, dar înfulecă non-stop

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La 5 anişori, are 25,4 kilograme, dublu faţă de cât ar trebui să cântărească un copil de vârsta lui. Micuţul Ardi Rizal, care a devenit cunoscut în întreaga lume pentru că fuma 40 de ţigări pe zi la 2 ani, e tot în pericol!

Nu mai ştie ce să facă ca să salveze viaţa băieţelului ei care vrea să mănânce în continuu! Diana Rizal, o femeie de 29 de ani din satul Musi Banyuasin, Sumatra, Indonezia, s-a luptat din greu până l-a dezvăţat de fumat pe copilul său, Ardi. Numai că acum a dat de alt necaz la care nu mai găseşte leac. "Stomacul lui a ajuns ca un sac fără fund", se plânge femeia, care se teme că obezitatea îl va ucide.

După ce nu a mai pus ţigara în gură, micuţul nu se mai poate opri din mâncat. Îi ascunde mâncarea, dar plânge până învineţeşte şi în cele din urmă trebuie să îi dea ceva să înfulece. A încercat să-l păcălească mai mult cu fructe şi legume, dar copilul face atât de urât, încât se vede obligată să îi dea hrană consistentă.

La 5 ani copilul a ajuns să cântărească 25,4 kg, dublu faţă de greutatea normală

simeon stalpnicul png

Medicii spun că persoanele care încep să fumeze de la vârste fragede riscă cel mai mult să aibă probleme cu greutatea. Încă de mic, Ardi a avut obiceiul să exagereze în tot ceea ce face. La vârsta de un an şi jumătate, tatăl lui, Mahommed, de 33 de ani, i-a dat o ţigară în joacă şi, după ce a împlinit 2 anişori, copilul ajunsese să fumeze câte 40 de ţigări pe zi. Diana a reuşit foarte greu să-l dezveţe, fiindcă plângea îngrozitor când nu avea ţigări. Abia-abia îl potolea, antrenându-l la joacă, dar la mâncare nu renunţă cu nici un chip.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net