Nu au Ebola! Pasagerii evacuaţi dintr-un avion din Boston sunt sănătoşi

Ultima actualizare:

    Potrivit bilanţului întocmit la 23 octombrie, au fost declarate 10.141 de cazuri de la începutul epidemieiFoto: Hepta
Potrivit bilanţului întocmit la 23 octombrie, au fost declarate 10.141 de cazuri de la începutul epidemieiFoto: Hepta

Cei cinci pasageri evacuaţi luni dintr-un avion, la Boston, după ce s-au plâns de simptome asemănătoare celor ale febrei hemoragice Ebola nu sunt infectaţi cu acest virus, au anunţat oficiali sanitari din acest oraş din Massachusetts (nord-estul Statelor Unite), relatează AFP.

Avionul care asigura zborul Emirates 237 a fost imobilizat şi plasat în carantină timp de două ore la sosirea sa pe teritoriul american.

Serviciile sanitare au anunţat că cei cinci pasageri transportaţi imediat la spital nu au contractat virusul Ebola şi nici sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS).

"Pacienţii care au sosit (...) pe aeroportul internaţional Logan nu îndeplinesc criteriile de a prezenta vreo contaminare" cu Ebola, a anunţat, într-un comunicat, Departamentul Boli Infecţioase din cadrul Comisiei pentru Sănătate Publică din Boston.

Niciunul dintre cei cinci pasageri care veneau din Dubai nu a călătorit în Africa de Vest, unde epidemia de Ebola s-a soldat cu peste 4.000 de morţi, a precizat luni un purtător de cuvânt al Autorităţilor Aeroportuare din Massachusetts.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net