Actorul Noel Clarke, acuzat de 20 de femei de hărţuire sexuală. A pierdut premiul BAFTA din această cauză

noel-clarke-gettyimages-933704322.jpg

Actorul este cunoscut pentru rolul din serialul ”Doctor Who”
Foto: gettyimages

Actorul Noel Clarke (45 de ani), cunoscut pentru rolul lui Mickey Smith din serialul "Doctor Who” şi rolul lui Sam din trilogia ”Kidulthood”, ”Adulthood” şi ”Brotherhood”, filme pe care le-a scris şi regizat, a pierdut premiul BAFTA, după ce 20 de femei l-au acuzat recent de hărţuire sexuală.

Academia Britanică de Film şi televiziune, care acordă anual premiile BAFTA pentru realizări deosebite în domeniu, a luat decizia de a-i suspenda premiul, din cauza acestor acuzaţii de hărţuire sexuală. Acuzaţiile de hărţuire sexuală au apărut la numai câteva săptămâni după ce forul i-a acordat trofeul pentru contribuţia extraordinară la cinematografia britanică. Clarke neagă „vehement” că ar fi avrut vreodată un comportament sexual neadecvat.
”Într-o carieră de 20 de ani, am pus diversitatea în prim-planul muncii mele şi niciodată nu a fost făcută vreo plângere la adresa mea. Dacă cineva care a lucrat cu mine s-a simţit vreodată inconfortabil sau jignit, îmi cer sincer scuze”, a scris actorul într-un comunicat remis presei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1