Nicolas Sarkozy, majordomul Angelei Merkel într-o parodie de Anul Nou

Angela Merkel şi Nicolas Sarkozy sunt ironizati într-o parodie a unei comedii care a devenit o obişnuinţă pentru seara Anului Nou în Marea Britanie şi în Germania. În piesă, Nicolas Sarkozy este majordomul Angelei Merkel.

Comedia britanică "Dinner for One", din 1963, a inspirat crearea unei parodii în care apar cancelarul Germaniei şi preşedintele Franţei, transmite BBC.

În piesa originală, Miss Sophie, în vârstă de 90 de ani, îşi aniversează ziua de naştere în compania a patru personaje imaginare. Acestea sunt interpretate, pe rând, de majordomul său.Parodia, care se numeşte "The 90th Crisis Summit or Euros For No One" (Al 90-lea summit de criză sau Euro pentru nimeni - n. red.), a fost ideea televiziunii germane ARD.

În clipul care a apărut cu ocazia Anului Nou, acţiunea are loc la un summit UE pentru salvarea monedei euro. Angela Merkel joacă rolul Miss Sophie, iar Nicolas Sarkozy este majordomul acesteia. Oaspeţii imaginari ai acestora sunt fostul premier grec, George Papandreou, fostul premier spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, şi prim-ministrul britanic, David Cameron.Având durata de trei minute, clipul îl prezintă pe majordomul "Sarkozy" care joacă rolul premierului britanic şi face o remarcă în limba engleză. Miss Sophie "Merkel" îi răspunde "nu uita că vorbim limba germana în Europa".

În timp ce majordomul "Sarkozy" se plimbă pe lângă masă, beat părând, povestitorul comentează: "Acestea se întâmplă la fiecare summit pentru salvarea monedei euro, indiferent dacă mai este cineva sau nu acolo, cei doi fac totul de unii singuri".

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1