Nesimţire de milionar! Donald Trump îşi hărţuieşte vecinul căruia nu îi pasă de banii lui

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scoţianul David Milne s-a trezit cu un gard în jurul casei după ce l-a deranjat pe milionarul Trump cu «tupeul» de a-l ignora total.

Milne şi Trump sunt la cuţite de ani întregi, pentru că vecinul sărac a refuzat să îi vândă casa şi terenul aferent milionarului, care intenţionează să construiască un super complex de golf în zona respectivă.

Angajaţii lui Trump au înconjurat casa cu gard, pe motiv că latifundiarului i se pare urâtă. Culmea, i-au şi trimis vecinului o factură de 4.600 de dolari, reprezentând jumătate din costurile necesare amplasării gardului.

simeon stalpnicul png

În niciun caz nu plătesc. Ca şi până acum, e doar o tentativă de umilire şi hărţuire, pentru că nu i-am vândut casa mea”, a spus, indignat, Milne.

Trump vrea să contruiască acolo un mega-complex de golf, cu hotel, club şi 950 de locuri de cazare, dar se simte incomodat de casa «oribilă» a vecinului său. În 2009, milionarul a vrut să i-o cumpere, dar Milne a refuzat să vândă imobilul în care trăieşte de 20 de ani împreună cu familias a.

Nu mi-a venit să cred când am primit factura de 4.600 de dolari pentru un gard vai şi-amar, făcut din cele mai ieftine materiale posibile. Cu 1.000 de dolari ar fi putut face tot gardul.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net