N-au mai rezistat! Au făcut sex în maşina poliţiei

Ultima actualizare:

    Au făcut sex pe bancheta din spate
Au făcut sex pe bancheta din spate

Aşa ceva nu s-a mai văzut. Un şerif din SUA a povestit şocat că un bărbat şi o femeie, ridicaţi sub suspiciune de conducere în stare de ebrietate, au fost prinşi făcând sex în maşina poliţiei.

Heather Basten (29 de ani) şi Travis Husnik (33 de ani) au fost ridicaţi recent de poliţie în statul Wisconsin, sub suspiciunea de conducere sub influenţa alcoolului. În timp ce erau duşi la secţia din comitarul Oconto, poliţiştii au observat că cei doi au început să facă sex în dubă.

“În 37 ani de slujbă nu am auzit să se întâmple aşa ceva în comitatul nostrum”, a spus şeriful Mike Jensen reporterilor de la Sky News.

Cei doi iubăreţi au fost arestaţi pentru comportament necuviincios. Ţinând cont şi de alte condamnări anterioare, Basten va sta 48 de zile în puşcărie, iar Husnik va rămâne în spatele gratiilor timp de 90 de zile.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net