A murit la 86 de ani, înainte să facă sex cu două prostituate pe care le-a câştigat la un concurs

Ultima actualizare:

Johnny Orris, de 86 de ani, a fost înscris în competiţie de nepotul său, care a vrut să-l înveselească în condiţiile în care bunica murise în urmă cu mai mult de un deceniu.

Orris, din Sullivan (Oregon), a câştigat concursul "Vreau să-mi văd bunicul la pat", desfăşurat la celebrul program de radio "The Howard Stern Show", şi a primt dreptul de a vizita bordelul Bunny Ranch din Nevada. Cu acest prilej a ales două prostituate, pe Caressa Kisses şi Vanity, pentru un menage a trois de poveste.

Însă înainte de a trece la acţiune, Johnny şi nepotul său, Edward (49 de ani), au mers la un restaurant pentru a sărbători evenimentul. Aici, bătrânul i s-a făcut rău în timp ce mânca bucăţi de carne. Ed şi bucătarul au încercat să-l resusciteze, dar la spitalul unde a fost transportat de urgenţă nu a mai putut fi salvat.

Nepotul era în stare de şoc după pronunţarea decesului. "Era atât de plin de viaţă şi fericit pentru premiu. Abia aştepta să mergem înapoi la ranch", a declarat Edward pentru presa nord-americană.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net