A murit la 86 de ani, înainte să facă sex cu două prostituate pe care le-a câştigat la un concurs

Citeste tot despre: 

Soartă crudă pentru un bunic din Statele Unite ale Americii, care a câştigat la un concurs la radio o partidă de sex cu două prostituate. Bătrânul a murit înainte de a-şi vedea visul împlinit.

Johnny Orris, de 86 de ani, a fost înscris în competiţie de nepotul său, care a vrut să-l înveselească în condiţiile în care bunica murise în urmă cu mai mult de un deceniu.

Orris, din Sullivan (Oregon), a câştigat concursul "Vreau să-mi văd bunicul la pat", desfăşurat la celebrul program de radio "The Howard Stern Show", şi a primt dreptul de a vizita bordelul Bunny Ranch din Nevada. Cu acest prilej a ales două prostituate, pe Caressa Kisses şi Vanity, pentru un menage a trois de poveste.

Însă înainte de a trece la acţiune, Johnny şi nepotul său, Edward (49 de ani), au mers la un restaurant pentru a sărbători evenimentul. Aici, bătrânul i s-a făcut rău în timp ce mânca bucăţi de carne. Ed şi bucătarul au încercat să-l resusciteze, dar la spitalul unde a fost transportat de urgenţă nu a mai putut fi salvat.

Nepotul era în stare de şoc după pronunţarea decesului. "Era atât de plin de viaţă şi fericit pentru premiu. Abia aştepta să mergem înapoi la ranch", a declarat Edward pentru presa nord-americană.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1