A murit după ce a încercat să mănânce 50 de ouă fierte

oua

consumul excesiv de ouă e periculos
A mâncat ouăle unul după altul
Foto: Shutterstock

Indianul Subhash Yadav, de 42 de ani, a murit după ce a încercat să mănânce 50 de ouă fierte. El a făcut un pariu stupid care l-a costat viața.

Indianul Subhash Yadav, de 42 de ani, a murit după ce a încercat să mănânce 50 de ouă fierte o dată. El a făcut această încercare nebunească fatală în urma unui pariu stupid pe care l-a făcut cu un prieten. Nenorocirea s-a petrecut în piaţa Bibiganj din districtul Jaunpur. Cei doi au fost văzuţi certându-se şi, pe măsură ce conflictul dintre ei lua amploare, Yadav a pariat cu prietenul său pe 2.000 de rupii (circa 121 de lei) că ar putea mânca 50 de ouă fierte, pe loc, acolo. Prietenul a acceptat. Aşa că au adus 50 de ouă de la un vânzător şi Xadav a început să le înfulece, unul după altul.

Opinii referitoare la consumul de ouă. Ne fac rău sau sunt bune?

Al 42-lea ou i-a fost fatal

Când a pus a-l 42-lea ou în gură, a câzut brusc inconştient. Alarmaţi, oamenii din jur l-au dus în grabă pe Subhash Yadav la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, nu şi-a mai recăpătat cunoştinţa niciodată şi a fost declarat mort. Cauza exactă a morţii nu a fost dată publicităţii, însă doctorii cred că a murit pentru că a mâncat prea mult. Tentativa fatală aminteşte de o scenă dintr-un film clasic de la Hollywood, intitulat “Cool Hand Luke”, în care joacă Paul Newman. Medicii avertizează însă că un consum prea mare de mâncare este mult mai periculos decât îşi dau seama. Oamenii sunt sfătuiţi să se gândească de două ori înainte de a accepta astfel de provocări la pariuri sau campionate de mâncat. Indianul Subhash Yadav murit recent după ce a încercat să mănânce 50 de ouă fierte.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1