Moment jenant la TV: dezbateri politice cu scene de sex pe fundal - VIDEO EXPLICIT

CLIIMA20120119_0135_1.jpg

Postul de televiziune STV a emis un comunicat prin care îşi cere scuze

În timp ce discuţiile se încinseseră în studio, pe monitorul din spatele unuia dintre invitaţi se desfăşurau scene şi mai fierbinţi.

Moderatorul emisiunii "Scotland Tonight" de la postul STV invitase două voci importante ale laburiştilor pentru o discuţie asupra situaţiei actuale de la vârful principalului partid de opoziţie din Marea Britanie. În timp ce Dan Hodges, un cunoscut blogger, îşi exprima opinia în privinţa liderului Labour Party, Ed Miliband, pe ecranele din studio se difuza o scenă de sex. Se pare că imaginile făceau parte din serialul "Shameless", difuzat la aceeaşi oră pe Channel 4.

Blonda topless de pe unul dintre monitoare le-a atras atenţia unora dintre telespectatori, chiar dacă transmisia nu a durat decât câteva secunde, iar plângerile au început să curgă. Însă, potrivit "Daily Record", angajaţii postului de televiziune au observat întâmplarea abia când au urmărit înregistrările. "Din păcate, într-un studio de ştiri avem monitoare prezentând diverse canale tv", s-a scuzat unul dintre aceştia.

Loading...