Mitt Romney, rivalul lui Obama, face o promisiune tentantă americanilor

Ultima actualizare:

    Mitt Romney îşi "protejează" alegătorii
Mitt Romney îşi "protejează" alegătorii

Mitt Romney, posibilul adversar republican al preşedintelui Barack Obama la prezidenţialele americane din noiembrie, şi-a luat angajamentul, într-un interviu publicat, miercuri, în ediţia electronică a Time Magazine, să reducă la 6 la sută rata şomajului în cazul în care va fi ales, transmite AFP.

În acest interviu, Romney a criticat politica economică a actualului preşedinte şi incapacitatea acestuia de a scădea procentajul solicitanţilor unui loc de muncă, situat la 8,1 la sută. El a promis "schimbări spectaculoase".

"Nu pot să spun exact care va fi rata şomajului la sfârşitul primului an", a menţionat el. "Pot să vă spun că pe o perioadă de patru ani, datorită politicilor pe care le vom aplica, vom ajunge la o rată a şomajului de 6 la sută sau poate chiar mai mică", a subliniat Romney.

"Pe de o parte, depinde de creşterea economică mondială, iar pe de alta de situaţia internă din Statele Unite", a adăugat el, citează Agerpres.

Comentariile au intervenit în momentul în care Romney se adresa miercuri resposnabililor hispanici din cercurile de afaceri de la Washington, denunţând atacurile taberei prezidenţiale vizând 'reuşita socială'.

"Obama nu are nicio idee despre calea de urmat pentru a relansa economia", a mai declarat el în cursul interviului.

De la preluarea mandatului de către Obama, în ianuarie 2009, rata şomajului a urcat de la 7,8 la sută la 10 la sută în plină criză, pentru a coborî lent la 8,1 la sută cât este în prezent

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net